Flyer pagina 1
Flyer pagina 2

Thema van de Peter van Wouw lezing 2018

Heb jij het idee dat je volledige controle hebt over je doen en laten? Na de lezing van filosoof/cabaretier Paul Smit niet meer! In navolging op het verhaal van Erik Scherder tijdens de vorige Peter van Wouw-lezing, gaat Paul een stapje verder. Met veel humor vertelt hij hoe je hersenen een loopje met je nemen én wat je daar zelf wel of niet aan kunt veranderen. We verzekeren je: deze avond ga je niet vergeten! Paul Smit is onze spreker voor

de derde Peter van Wouw Lezing

op maandag 26 november in Theaterzaal Agora in Rucphen.

Thema van de lezing is ‘Anders kijken’. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kun je als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Paul geeft je de nieuwste inzichten vanuit de psychologie, filosofie en neurowetenschap. Je kijkt weer met een frisse blik naar jezelf! Bovendien steun je met je aanwezigheid een prachtig goed doel: de Afriana Foundation in Malawi.

Wilt u daar meer over weten? Koop dan snel uw kaartje via contact@petervanwouwlezing.nl. Wacht niet te lang, de lezing is bijna 'uitverkocht'!

 

.


PvW lezing 2018.jpg

Hij is één van de meest gevraagde sprekers van Nederland. En dat is niet voor niets. Filosoof/cabaretier Paul Smit combineert op onvergetelijke wijze wetenschappelijke inzichten met ongeëvenaarde humor. Tijdens zijn energieke presentatie gaat hij in op diverse aspecten van het menselijk gedrag en de werking van ons brein. Hij schreef diverse boeken, waaronder ‘Verlichting voor luie mensen’ en maakte twee speelfilms. Kijk op paulsmit.nl voor een filmpje en waarderingen. Tijdens zijn energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van het menselijk gedrag en de werking van ons brein.