2016

foto lezing 2016_1.jpg
flyer lezing 2016.jpg

Op 8 november 2016 was de eerste Peter van Wouw lezing ‘Ontdekkingsreis naar de toekomst’ met Paul Epping, Op zijn eigen wijze liet Paul ons zien wat ons in de (nabije) toekomst te wachten staat. Sensoren zo klein als een rode bloedcel, drones in allerlei maten en vormen, databeheer via de kwantumcomputer en zelfs de mogelijkheid je DNA te verbeteren. Technologie: zorg of zegen? Zegt u het maar!

Ca 200 bezoekers woonden deze interessante en gezellige avond bij en steunden daarmee het goede doel. 
En wat voor een goed doel: op zondag 20 november organiseerden we een geweldige, professionele Sintmusical in Het Turfschip in Etten-Leur. Bijna 200 kinderen genoten van de voorstelling, de meet & greet met de Sint en zijn Pieten én de goedgevulde snoepzak voor thuis.


2017

2e lezing1.jpg

Op 21 november 2017 was de tweede Peter van Wouw lezing ‘Bewegen, niet vergeten’ met de bekende neuropsycholoog prof.dr. Erik Scherder. Wat een prachtige avond! 
Met bijna 300 geboeide luisteraars, een toonaangevende spreker, de gastvrije ontvangst in De Trapkes en € 6.000 die we aan 3 goede doelen: de Meeshoeve, de stichting Alzheimer West-Brabant en verder onderzoek van Erik Scherder in Rucphen konden overhandigen - dankzij onze sponsoren! - is onze Rotaryclub trots op wat er is weggezet.

stg alzheimer.jpg
flyer 2017.jpg
Kop-Scherder-deBruijn.jpg